Mot fyrtio.

”Har du slutat blogga igen?” frågade Greken igår kväll. Så för att trösta min ena läsare så kan jag ju meddela att nee, här är jag ännu. Det blir bara så mycket prestation inblandat i det hela upplever jag ibland. Jag gör liksom så lite som känns värt att blogga om så det kommer inte igång. Men å andra sidan, jag har inte direkt tidigare heller bloggat om sådär hiskeligt spännande saker så det är ju en ganska dålig ursäkt.

Hagner.jpg
Sista gänget ut 2018. Lina och Viktor ❤

Anyhuu, hur är det med er? Med mig är det ganska ok för tillfället. Har nu avverkat alla jobb som legat och gett mig gråa hår, är redan mentalt på nästa års sida. Bröllopen börjar sakta bokas och det verkar bli en intressant skörd år 2019. Har en ganska skön spridning på dem såhär långt så jag bokar så långt som det känns bra. Hela nästa år är ju faktiskt ganska öppet i.o.m. att jag är arbetslös från september. Då tar mitt kontrakt slut här så vad jag hittar på sen är ganska oklart. Förslag? Märkligt ändå. Har varit fastanställd sen 2007 så såhär dramatisk tillvaro har jag aldrig levt i tidigare. Men det kanske bara är bra att inte veta allting hela tiden. En fast tjänst är oberoende ingen garanti för anställning for life så det är ju bra att göra tillvaron lite spännande… säger jag nu. i Augusti ligger jag säkert i fosterställning och hetsgråter och äter glass (som varje augusti iofs. Bygones).

För övrigt så är det endast en vecka tills jag fyller år! Hurra för mig! Och jag ska tillbringa födelsedagen på bästa möjliga sätt: ensam i en hytt på en Viking Line-färja. Nu kanske ni tycker att detta låter som världens mest tragiska födelsedag men vet ni, det är det inte! Får ladda upp med fyra avsnitt Outlander och en påse godis. Fy satan så gött! Ska åka till Stockholm och bo på hotell med min polare Maria som också tar husmorssemester. På lördag ska vi gå på Mia Skäringer och på söndag är det julmarknad på söder med Handkraft Kvinnokraft. Förstår ni vilken lyxhelg som väntar mig och Maria! Fatta! Och om någon undrar som fyller jag 36 år. Det var jag tvungen att räkna ut imorse för jag visste faktiskt inte. Slutade räkna där efter 25. Efter det blev siffrorna ganska diffusa. Spelar ju inte så stor roll. Så länge som man vet datumet så räcker det ju bra. Kalas funkar alltid, oberoende om man fyller fem eller fyrtio.

Det var det. Ikväll ska jag äta pizza med min syster. Tror jag. Hon är diffus i sin kommunikation med mig.

pide

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: