Kalimera.

1

I fredags kom vi tillbaka från en veckas häng på Rhodos. Mamma och pappa firade 40 år som gifta och vi firade 23 personer starkt i Medelhavet. Hela familjen på plats! Det är otroligt sällsynt att varenda en är på samma ställe så bara det var ju värt resan. Och Grekland var som det brukar. Katter vid fötterna på restaurangerna och gratis sprit i supermarketen varje gång man gick in för att handla lite bröd.

Jag var så otroligt mätt på foto redan innan vi åkte så trots att jag släpade kameran med så har jag fotat ungefär 30 bider totalt. Jag orkade helt enkelt inte. Bestämde mig för att njuta där istället. Adrian har lärt sig dyka och nu simmar han väldigt bra med enbart simpuffar så förhoppningen är att han får plats i simskolan under våren och att nästa sommar kunna simma helt själv. Tror han snittat typ sex timmar per dag i valfritt vattendrag den här veckan.

För övrigt var detta första utalandsresan med Adrian där vi reste utan någon slags vagn åt honom. Det visade sig att den där vagnen varit som en tredje förälder under alla dessa år. Nu kunde man inte längre lägga ner barnet och vila och sen lugnt fortsätta äta sin middag ostört. Nej, nu var det nog en kamp mot klockan varje kväll för att när ungen kommer upp i varv är det inte kul att sitta där och vänta på sin efterrätt längre. Å andra sidan är det skönt att han nu är så stor att han leker själv med andra barn och man är inte tvungen att kolla att han äter upp varenda gammal glasspinne han ser på marken. Fördelar med alla åldrar antar jag.

Så himla skönt att göra absolut ingenting väsentligt i sju hela dagar, men ändå så tycker jag att det är den bästa känslan i världen att komma hem igen. Älskar den finska hösten och hur sjukt det än låter så väljer jag den före den grekiska värmen alla gånger.

Nu börjar nästa jobbrumba. Lite bröllop kvar, lite andra roliga projekt på gångs. September försvann i ett huj så har en känsla av att blinkar jag jag lite för länge nu så vaknar jag och det är julafton.

23

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: