Åtta till fyra.

Jag börjar förstå folk som trivs på kontor eller i skolvärlden. Fasta arbetstider, serverad frukost, lunch, och eftermiddagskaffe (åtminstone på mitt jobb, har inte varit hungrig sen jag började här). Får gå hem klockan fyra och sätter mig i min egen soffa ungefär 16.07, med ungen parkerad bredvid mig. Det är som en helt ny levnadssituation att skifta dagen till börja jobbet en timme tidigare och därför gå hem en timme tidigare. Och det här med att jobba i Karis, jag säger bara det: SÅ JÄVLA LYXIGT! Behöver inte fråga mamma fyra dagar i veckan om att hämta Adrian och ha ångest över det, och på morgonen får jag smyga iväg utan att väcka någon annan eftersom Greken kan föra iväg honom en timme efter att jag redan åkt.

Det har varit tre väldigt intensiva veckor här eftersom sommarkurserna slutade samma vecka som jag började, och i söndags kom de nya eleverna som börjar sitt studieår nu. Har fått lära mig cirka tusen nya program, rutiner, och lärt känna ett helt nytt gäng kollegor. Sakta, sakta börjar jag vänja mig och hitta min plats i det här sammanhanget också. Det är nyttigt att skifta fokus ibland, lära sig nåt nytt och inte stagnera.

Nu kan jag äntligen börja andas lite igen och komma ikapp allt som laggar. Har alla jobb bokade nu fram till november så några nya behöver jag inte fundera på just nu. Kvällsredigeringen ligger som vanligt lite efter men har faktiskt unnat mig själv att börja träna igen och förstås är det asigt och besvärande tungt men ändå fantastiskt på alla sätt. Ni som vill komma med så hittar oss i Pumppis på söndagar och torsdagar kl.19. Och snart börjar den bästa säsongen: snålblåst och ösregn! Då är det gött att träna, serru…

cross Crossnature ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: