All work and no play.

Jag vet inte vad som hände men det känns som att sekunden jag startade upp firman igen så exploderade min inkorg med jobbförfrågningar. Det är ju jätteroligt och är ytterst tacksam såklart, men tajmingen är kanske sämst i världen också med tanke på att jag inte bara sysslar med egna jobb utan faktiskt jobbar fyra dagar i veckan på ett sprillans nytt jobb som anställd. Måndag till torsdag förra veckan upplevde jag en sån tröttma som jag senast kände månaderna efter att jag hade klämt ut ett spädbarn. Totalt hjärndöd med andra ord.

Detta har nu lämnat mig i den bisarra situationen att jag är helt fullbokad till NOVEMBER! WHAT! Jag hinner inte ta emot flera eftersom jag måste få de jobb jag redan gjort bortredigerade. En OTROOOOOLIGT tidsdryg process som gjort att jag suttit och bildbehandlat till efter midnatt för att sedan stiga upp 6.30 och försöka ta in tusen nya program som jag ska kunna hantera på jobbet. Ja ni hör, nån dag kommer kraschen sen. Så nu sätter jag bromsen på. Eller vad fan, nån broms är det ju inte frågan om, det finns inga lediga tider helt enkelt. Dygnets timmar och veckans dagar tog slut. Har ingenting som heter fritid. De få timmarna jag har ledigt på eftermiddagarna har jag och Adrian utvecklat våra skills i Kirby’ Epic Yarn på Nintendo Wii. Kul i sig men jag är i desperat behov av motion och fysio för att jag inte ska se ut som Ringaren i Notre Dame lagom till jul.

Utöver det så har jag bokat bröllop till nästa sommar redan och dom känns helt ok att boka in, hinner planera lite hur nästa sommar ska se ut på det sättet.

Men jo, min höst kommer i princip att bestå av bröllop, nästa nu på lördag, och sen ska jag fota ett väldigt roligt jobb i september som är så långt ifrån bröllop som man kan komma men det kan vi ta sen när vi närmar oss den biten.

Och eftersom jag jobbar som ett as så vad är bättre än att casha in på lite ny utrustning. Har inte köpt en kamera på ungefär sju år så den kommer väl till pass. Nu är min nya bebis beställd och med god tur kommer den inom två dagar. Förhoppningsvis är den så hurja som den låter (och kostar) så att det märks nån skillnad i materialet också.

Men min gamla hederliga funkar fortfarande felfritt och har varit mig trogen och pålitlig under alla dessa år så man kan inte alltid skylla på tekniken när det blir skit av allting.

68d6a3df-5d95-40bd-a3ff-9f14f8f26f26
Fina Malin och Jonas. Canon 5D Mark II. Still works.

1 Kommentar

  1. Mixi skriver:

    Hej vi borde kanske boka in en träff eftersom vi är hemma bara typ 3 dagar så att vi hinner ses!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: