Fredag, skruva upp takten.

Så ja, nu var det slut på den här hemmajobb-veckan. Hur gick det då? Jo tack, bra! Hann jag göra allting som skulle göras? Nej. Tiden har aldrig gått så fort och av den orsaken har jag lite panik i kroppen över att jag nu ska åka iväg till havet om ett par timmar. Ingen tillgång till dator och jobb. Där finns bara enchiladas och Lonkero. Men tiden tog helt enkelt slut. Hann göra de väsentliga sakerna som att komma igång med all redigering, träffa min bokförare, och städa hela huset. Har tyvärr en sånhär hjärna som tröttnar på allting väldigt fort vilket betyder att jag kan redigera ett jobb i en halvtimme, sen hoppa över till nästa, för att en timme senare återgå till det första, för att sen sätta igång med den tredje kunden. Såhär har jag alltid jobbat, men mitt mål för den här hösten är att avsluta ett jobb innan jag börjar med nästa. Tror att mitt huvud skulle må bra av den saken.

Ska fota en grej till havs imorgon, annars hade jag aldrig åkt ut idag. Men det är lättare med barnet om vi redan finns på en ö istället för att han ska placeras nånstans många timmar innan jag är hemma igen. Nu får han hänga med familjen på vår ö istället tills jag är färdig med jobbandet. Greken sliter ju som vanligt så han lär vi väl inte se förrän på söndag kväll. Säga vad man vill, företagande får en iallafall inte att tröttna på sin partners små egenheter. Man hinner helt enkelt inte ens ses tillräckligt mycket för att ens hinna börja reflektera över om han inte diskat eller fört ut soporna. Oklart om han ens är medveten om att vi har en roskis… så lite är han här. Nåja, dom heter ju ruuhkavuodet av en orsak.

Det är lustigt hur veckosluten tappar charmen när ena jobbar som frilansare och den andra driver bar; helgen är den stressigaste biten av hela veckan. Måndag har tagit över topplistan över bästa dagar. Då infaller veckans enda lediga dag nämligen. Så bisarrt livet blev.

Mot havet!

raserHoppas på sån här fiilis imorgon. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: