Hemma igen.

23783648_10155685799585470_6810140057410510407_o

Såhär bra är jag på att blogga. Befann mig i världens mest fotgeniska stad och inte ett enda sketet inlägg fick jag ur mig. Främst för att Mavves dator inte funkade, och för att jag helt enkelt inte tog mig tiden. Men bilderna ovan är iallafall från Tokyo! Otroligt häftig stad att besöka, rekommenderar varmt. Kanske lite väl kaotiskt för en treåring i kärra, men som vuxensemester eller med lite äldre barn, absolut!

Men jo, har nu varit hemma i en vecka. Känns skumt. Känns defacto som att jag inte alls haft semester. Fick nämligen århundrades värsta förkylning på hemvägen, Adrian likaså. Så där låg vi, i planet och skakade. Han av feber, jag av ren och skär turbulenspanik. Men har seriöst inte varit så här sjuk sen jag vet inte när. Nästan på gränsen till manflu alltså. Och eftersom det inte är särdeles lämpligt att sjukskriva sig efter fyra veckor på vift så har jag jobbat på som vanligt. Jetlaggen  börjar också lätta nu så bara jag knäcker sjukdomen så är jag nästintill mig själv. Och sen kanske jag kan börja röra på mig lite igen. Just nu blir jag kallsvettig av att ens ta mig från bilen, nerför trapporna, och in på kontoret. Asigt.

Men här är ju saker som det brukar. Eller ja, bättre egentligen. Dammen brast igår och det var ju otroligt fint att ta del av något så historiskt och framförallt viktigt. Sen är det ju så att det är nu jobbet drar igång på riktigt. Men skönt att det ens kommit upp till diskussion nu. Skulle kunna skriva spaltmetrar inom ämnet men just nu känner jag att det finns många andra som tar debatten bra, och på ett vettigt sätt, och jag är helt dränerad och lägger mitt fokus på andra saker. Men vi kan väl kort sammanfatta det hela med tre enkla ord som till och med min treåring förstår: Stopp, MIN kropp!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: