Palm Cove.

Vi har en knapp vecka kvar i Australien nu. Tiden går fort. En anpassar sig väldigt fort till en sånhär tillvaro utan tidspress och åtaganden. Idag hade vi egentligen tänkt åka ut till Barriärrevet och dyka men vi bestämde oss för att flytta den utflykten till lördag, det blåser nämligen väldigt mycket idag. Därtill så störtregnar det nu varje natt, och lite spridda skurar under dagen också. Vi är mitt inne i regnperioden och det känner vi minsann av, trots att det är ganska skönt med den friska luften på morgnarna. Temperaturen ligger ändå konstant där mellan 24 och 29 så kan ju inte direkt påstå att en lider av hypotermi här.

Häromdagen åkte vi till Palm Cove, en strandort en dryg halvtimme från Machans Beach. Stranden är en såndär paradisstrand: vit sand, palmer, vågor. Adrian älskar vatten och det har nog varit rena rama drömmen att få simma varje dag. Han har dessutom blivit väldigt mycket modigare och han vågar själv hoppa in i poolen, med vuxen övervakning förstås.

_MG_3262_MG_3247_MG_3244_MG_3241Efter strandhänget tog vi lunch hundra meter därifrån på the Chill Café. Det blev Fish Tacos och Charcoal Burger. Hur jag ska klara av att återgå till den där grötvardagen är ett mysterium.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: