Sa nån vinterdäck?

img_2740

Inte jag, tydligen. Har ingen vidare koll på väderleksrapporter. Tycker att det räcker med att titta ut för att förstå om det regnar eller är svinvarmt. Men nu hade jag ju tydligen missat att det just är november. Och november i Finland har ju ibland iallafall en rimlig chans att innebära snö. Så, just nu ser min bil ut sådär. Fortsätter det såhär så kommer jag att får gräva fram fanskapet imorgon. Och under den fina Toyotan ligger visserligen sprillans nya däck, men av sommarkaliber. Det är morjens det. Nå, som tur är så är jag ledig imorgon, men ska lyckas släpa såväl mig själv som treåring till närmaste tågstation för att sedan ta oss vidare mot Bokmässan i Böle. Ser ju väldigt lovande ut det här. Kanske en tropisk värmebölja sveper in inatt och smälter bort skiten till min stora glädje och Adrians förtret… A girl can dream.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: