En vän och en bil.

Solala1

Återigen har fyra dagar försvunnit från mitt liv och jag har ingen aning om vart dom for. Jag åkte ju tur och retur till Jakobstad på söndag/måndag och trots att det innebar 1064 kilometer i min Toyota så gick det hela förvånansvärt smidigt. Ja, minus det här med kisspauser. Man har inte levet förrän man kissar ut en liter vatten vid en rastplats till tonerna av Rakkauslaulu från min egen bil, samt de minst sagt obekväma blickarna från farbrorn i paketbilen 100 meter bort. Jätteobekvämt. Han försökte vara snäll och köra runt ett varv så att vi skulle få kissa ostört men sen när den stackaren trodde att vi var klara så var det ju min tur att gå och där satt han och kände antagligen att han hatade tillvaron lika mycket som jag just då. Nå, elämä on.

Men jo, Solala var ju lika fantastiska som alltid och fick en liten pratstund efteråt. Var mest glad över att jag fick umgås med Anki helt ostört såhär länge. Hon smet ju iväg till Oceanien över vintern så blir ju inte så hemskt mycket kvalitetshäng i verkliga livet förrän framåt våren.

anki

Vi stannade vid Fäboda innan keikkan eftersom vi båda är totalt havsbesatta. Det var gött att andas och sträcka på benen efter femhundra kilometer i en liten bil. På måndag åkte vi sen i ottan tillbaka hemåt och jag stack iväg på jobb. Tack till Jennifer och Gege som offrade sin soffa en natt. Hade varit ganska segt att köra hem direkt efteråt som jag först hade planerat.

Och därhemma väntade min bästa kompis som var måttlig road av att han var tvungen att följa med mig på en kvällsfotografering eftersom Mavve och jag jobbar helt i kors just nu. Men passade på att knäppa en bild på honom också, där i eftermiddagsljuset._MG_4867a

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: