Solala!

Nina, vet du att Solala spelar i Jeppis på söndag? Med den frågan började min dag. Det visste jag inte, men jag är inte mera svårflörtad än att en timme senare hade vi biljetter bokade och på söndag bilar vi upp till polcirkeln (så långt känns det nästan), kollar in snubbarna, övernattar i Vasa eventuellt, och sen hemåt igen. Jag har sett dom två gånger tidigare, i Stockholm, och av alla band jag sett live i mina dagar så hör dessa två konserter till mina favoriter. Nånsin. De är så sinnessjukt bra att det går inte ens att beskriva. Det blir en perfekt liten roadtrip med den bästa Anki Bagger som tänker överge oss ett halvår för att Nya Zeeland tydligen är roligare än Karis vintertid. Märkligheter. Hon älskar Solala lika mycket som jag så känns som ett passande avsked inför hennes kommande äventyr.

Snart ska jag faktiskt själv iväg på lite äventyr. Har jobbat som ett svin det här året så jag sitter på fyra veckors ledighet som lämpligt nog tas ut i november. Då drar den här trion iväg till känguruland. Blir fint det för så trött som jag är just nu har jag inte varit sedan året Adrian föddes. Det har varit en helt galet intensiv sommar och jag är för tillfället så sliten att lyckas jag hålla mig vaken senare än tio på kvällarna så ser jag det som ett mindre mirakel. Har en månad jobb att traggla igenom nu och sen ska jag inte göra nåt annat än ligga i ett hav eller klappa på en koala (eller kanske inte det sistnämnda, dom luktar nämligen ganska skit).

Men före det, mot Pampas! Vi ses där.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: