Plötsligt händer det.

renault-twizy-X09eph1-overview-002.jpg.ximg.l_full_m.smart

Jag fick ett meddelande på Facebook häromdagen. ”Grattis, du har vunnit en veckas lån av den här bilen!” Fattade ingenting. Trodde det var ett skämt som förutsatte att jag lämnade över mina kontouppgifter och sen skulle jag få en bil och ett miljonarv på köpet. Som sig bör, i dylika scams. Men det var det inte. Tydligen hade jag slängt en lapp med mitt namn och telefonnummer på i en random lotterilåda på en mässa, och jag vann! Helt absurt egentligen. Blev ju självklart glad men känns ju sådär lagom bisarrt att av alla lappar jag slängt i dylika lådor under åren så är detta vad just JAG kammar hem. Jag, som är lika intresserad av fordon som jag är av matematik. Inte alls med andra ord. Åtminstone var mina brorsöner mäkta imponerade och framförallt avundsjuka. Härligt det åtminstone. Nå, ser ni någon skurra omkring på vischan i en Twizy elbil så kan ni ju moikka, det är antagligen jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: