BookBeat.

Nu ni, har jag blivit medelålders på rige! Eller vad tusan vet jag, kanske det är exceptionellt hipster att lyssna på ljudböcker? Jag är inte sådär jättemycket på pulsen när det gäller nåt alls mera. (Vet defacto inte ens vad Snapchat är för nåt. Bygones.) Hursom, ger detta en månad av mitt liv, så lång gratistid har jag. Älskar ju pratpoddar så detta måste ju vara min grej. Men vet också att jag blir hemskt trött på kvällarna efter att ungen lagt sig så det blir nog inte att lägga sig med detta i öronen för då är det godnatters direkt. Men tänkte att eftersom jag är queen of the multitasking att detta blir perfekt till ensamma höstpromenader (sa ju, medelålders), eller till extrema redigeringstimmar vid datorn. Får se. 

Nån annan som har BookBeat och kan tipsa om lite grymma böcker? Hittade ju nu tusen timmar Game of Thrones, men i ärlighetens namn kommer jag ändå att hamna i tantsnuskgenren där jag hör hemma eftersom jag orkar fokusera på nåt i ungefär en kvart.
Hit me!

1 Kommentar

  1. Annika skriver:

    Jag har provat Bookbeat och också en annan motsvarande tjänst. Tyckte nog om dom men shit vad dom är dyra! Så jag lyssnade gratisperioden, hann med kanske två böcker och sen dess har dom fått vara. Lyssnar nu på gratis poddar via spotify istället 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: