Raseborg Pride.

425316_MG_6938

Vilken härlig uppslutning det blev på Karis första Pride-parad idag! Där var en otroligt blandad skara folk som tjoade och tjimmade, gick eller åkte rullstol, barn och pensionärer, män, kvinnor och icke-binära. Paraden förflöt på i lugn takt och karisborna gick man ur huset för att titta på regnbågståget som vandrade uppför Centralgatan. Naturligtvis möts man ju av diverse medelålderssnubbar (ja, det är oftast dom) som förnärmat undrar när det ska ordnas en parad för heteron. Och man vill lugnt svara att du kan fritt fram vandra året runt i Karis och ha din heteroparad. Ordna en själv, gubbe! Men den debatten orkar man helt enkelt inte ta idag. Faktiskt.

Mötte min mommo på stan som glatt undrade om detta är det där PRAJD som hon läst om i Västis, och så vandrade vi glatt tillsammans vidare till ängen där festen fortsatte.Om min mommo som är 86 bast har fattat grejen så känner jag att det faktiskt inte ska vara så svårt för alla andra heller.

Se on moro.

2 Kommentarer

  1. Miilo skriver:

    Heja Mommo! (Och superfina bilder!)

  2. kuggekugge skriver:

    Bra mommo! Och alldeles fantastisk bilder!! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: