Ridå.

giphy

Den här veckan går till historien som den minst verbalt kompetenta eran av mitt liv sen jag lärde mig prata där vintern 1983. Har varit så sanslöst trött i huvudet att jag lyckats prestera riktigt högklassigt på kuddvarningsmätaren.

I början av veckan så lyckades jag med konststycket att trassla bort om jag pratade finska eller svenska med kunden som kom in och kunde inte således bestämma mig för HEJ eller MORJENS som hälsningsfras vilket resulterade i den fantastisk kombon: MOJSAN! Nej sablar, ville sjunka genom golvet lite. Det var tur då att jag inte visste vad som skulle komma idag. Nämligen, konversationen som följer:

**RING RING**

– Fotofabriken, Nina här hej!

-Hej, det XX och jag undrar om ett mejl ni skulle skicka mig?

– Hej! Jo, det är nog skickat redan i förrgår.

– Jahaa… hmm, det har nog inte dykt upp.

– Ok, det händer ganska ofta faktiskt att vår e-post styrs till spam. Det du kan göra är att kolla i SKRÄP-PORREN… jag menar, korven…. alltså SKRÄP… *andas djupt och dör inombords* skräpkorgen ska det vara. Hallå…?

– Just ja, jag kollar där. Tack och hej.

– Hej hej. 

tenor

Därefter följde fem minuter totalt hepuli med min kollega som undrade om jag hade fått en stroke när jag började slänga ur mig snusk till random kund. Och sen fortsatte resten av dagen på ungefär samma spår. Nu är jag så trött ända in i själen av den här totalt dränerande veckan att ikväll ska jag unna mig en Lonkero. Och barnet ska få välja fredagssnacks. Och imorgon ska vi vakna som lite bättre människor och gå i Pride-paraden som för första gången hittat till Karis. Kom med du också!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: