Trippla.

trippel

Eftersom jag jobbar på en fotofirma så får jag se skolfotona lite före alla andra. Min kollega Chrisse var och fotade på dagis imorse och min avkomma skötte sig i år igen. Äntligen har t.o.m. håret lyckats hålla skapligt från det att jag lämnat honom där tills bilden tagits. Men nog är det så himla märkligt att han helt plötsligt blivit såhär stor! Tre bast, inställd på att bli KONSTNÄRARE (inga anlag, var inte oroliga) och har bestämt meddelat att han aldrig ska flytta hemifrån. Vi får se vad det blir av den här typen. ❤

1 Kommentar

  1. Ingela skriver:

    Hur fin konstnärare som helst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: