I kärleksdimman.

Så är vi mitt uppe i högsäsongen. Tröttman har inte slagit till med full kraft ännu men tror det beror på att jag är så uppe i varv. Fulle rulle i veckorna med diverse fotograferingar och en butik som ska rulla vid sidan om allting annat. Lördagarna har jag fotat bröllop och söndagarna har jag gjort mitt yttersta för att mitt barn ska veta att jag existerar även sommartid. Vet ärligt talat inte hur hela sommaren bara försvunnit. Lika förvånad varje år över den här tillvaron. På kvällarna när ungen kommit till ro har jag plöjt fem säsonger Game of Thrones, för att väga upp allt fluff och romantik. Funkat fint. Drömmer om svärd och blod. Normipäivä.

Men, bröllopssäsongen har rullat på i bra takt. Har fotat från Helsingfors till Kimito med några mellanetapper i Ekenäs. Varit skönt att fota lite mera på hemmaplan i år. Kul med nya platser också, men det är himla tungt att köra hemåt efter ett 12 timmars arbetspass. Haft ynnesten att träffa så himla härliga människor som ställt upp på allt jag bett om och framförallt har alla varit så himla kära och gosiga utan att jag måste styra så mycket.

Ska försöka uppdatera lite mera bröllop bara jag hinner. Och kanske blogga lite världsliga saker också. Men, har prioriterat Jon Snow nu på mina få lediga stunder av egentid. Raderat alla onödiga appar som till exempel Facebook från telefonen. Så. Himla. Skönt.

Men här är iallafall ett litet smakprov på ett bröllop; Emilie och Timo som jag fotade här i Ekenäs för några veckor sedan. En helt strålande tillställning! Tack för att jag fick delta!

1_MG_1787_MG_5399Untitled-2_MG_5199Untitled-1_MG_5245Untitled-3_MG_2629_MG_6548

Smink&Hår: Davini // Blommor: Bukettmakaren // Lokal: Knipan

1 Kommentar

  1. Mixi skriver:

    Hennes skor!!❤️
    Saknar er, kom hit genast

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: