Crossnature goes Italy.

CrossnatureFB

Och så var det maj. Jag tillbringande sista delen av april på en bergstopp i mellersta Italien. Något som jag gjorde enbart för mig. En fyra dagars träningsresa med fjorton andra kvinnor som tränar Crossnature. Det var pasta. Det var vin. Det var bergsluft. Och det var sju intensiva träningspass och en väldans massa skratt och ostörda diskussionstimmar. Den bästa resan jag gjort på länge. Kom hem nästan utvilad men behagligt träningsöm i hela kroppen.

Så himla kul att åka iväg på resa också med en massa människor jag aldrig ens träffat förut. Crossnature är ju på så sätt också väldigt effektivt att du lär känna människor ganska fort när du ska släpa upp någon för en backe eller krypa över varandra.

Nästa resa kommer att gå av stapeln i November. Till samma härliga Sant’Ilario sun Farfa. Gården är en familjeägd farm där det odlas bland annat oliver som sedan produceras till olja. All mat görs på plats och ställe och Susanna som driver gården tog oss runt på vandring i dalen som är helt fantastisk (om än jävligt tung att vandra hemåt). I byn finns verkligen ingenting att shoppa så den som vill åka iväg på nånslags citysemester och träningskombo så kanske kan överväga att stanna i Rom några dagar efter resan om man vill insupa lite mera Italien i stadsmiljö. Men för mig som verkligen inte ville göra nåt annat än träna och andas så var detta helt ideal.

Så om ni är intresserade att hänga på nästa resa så ska ni kika in i Crossnature-grupperna på Facebook eller fråga mig så skickar jag er vidare.

I samarbete med Crossnature.fi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: