Kalas!

Kalas0Kalas1Kalas2

Igår kalasade vi. Adrian var så lycklig att det nästan handgripligen gick att greppa tag i glädjen. Lite tradigt nog för honom att gå runt och vänta heeeeela lååååånga dagen på att gästerna skulle droppa in. Men sen gjorde dom det, med råge. Vi blev tjugofem personer runt tårtan. En liten, liten familjesammankomst var tanken… det slutar alltid sådär manngrannt ändå. Men kul var det!

Olof-tårtan från Ninos Bakery var en hit! Vet inte varför han ens önskade sig en sådan, vi har aldrig sett Frozen ens. Det enda han sett är två minuters-klipp på Youtube men ändå så är Olof kung! Tårtan var hursomhelst väldigt god! Är inte alls en tårtmänniska men denna var supernice! Adrian smakade inte ens, han hade inte tid.

Imorgon fyller gossen egentligen men vi firade lite på förhand för att undvika att avbryta folks påskfirande. Imorn blir det istället lite smörgås i sängen och ett par presenter till från oss. Sen får han nog anses firad för hela slanten. Efter det tänker jag ta det lite lugnt. Varit helt galen arbetsvecka och längtar efter ledigt. Jobbar dock lördag så ni som vill ha ungarna fotade i sina påskoutfits ska komma till Fotofabriken på lördag mellan 10 och 13. Då fotar jag kidsen för en ynka femma. Så välkomna in!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: