Barnet och valet.

img_0348img_0347img_0349

Titta på mitt barn. Tre år om en vecka. Inte ens ett uns bebis mera. Mest bara vilja och bajshumor i ett enda paket. En väldigt klok och empatisk liten farbror. Driver mig förstås till vansinne ungefär tio gånger per dag men ändå min favoritindivid här på vår jord.

Greken åkte idag iväg på resa så jag och den här mini-Mavrostomos ska nu underhålla varandra de kommande dygnen. Vi har fullspäckat schema vilket är bra för om det är något som varken han eller jag är särskilt bra på så är det att gå sysslolösa. Ikväll ska vi ta cykeln och åka till sandgropen och träna. Väldigt praktiskt ändå med träningspass som tillåter att jag tar ungen med eftersom min träning skulle vara obefintlig av praktiska skäl annars. Får grov ångest av att begära barnvakt för att jag ska fara ut i skogen och springa, vilket är helt dumt. Mavve får aldrig ångest för att han sticker och tränar, ingen annan snubbe jag pratat med heller. Däremot har de flesta mammor jag pratat med sagt att de får dåligt samvete om de prioriterar en timme gym före något som berör ungarna.

Men jo, när den där träningsbiten är avklarad så har vi annat på gångs. Kalas, däckbyte, cirkus, hundvaktande, och förhoppningsvis MÅNGA TIMMAR utomhus i solen ska vi försöka fixa de här dagarna vi är på tumis. Både jag och Adrian ser ut som vi aldrig sett solen så nu måste vi liksom ut och tanka lite d-vitamin. Därtill så hoppas jag på äventyr på söndag men det får vi återkomma till.

Mest av allt längtar jag till havet. Men dit får jag ännu längta en vecka till. Har inte varit på vår ö på över ett halvår. Så långt uppehåll har jag aldrig haft tidigare. Det nästan sliter i själen faktiskt. Men till påsken… då ska jag tanka lite liv i mig igen.

Förresten, val på söndag! Jag har redan röstat. Jag röstade på min syster, nummer 3 i Raseborg. Sandra är kunnig, påläst, har sunda värderingar och ett klokt feministiskt hjärta. Go, Sandra!

Broschyren (4)-1Broschyren (4)-2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: