Morgonpilates.

Har en ny polare. Casey heter hon. Casey är en ytterst snäll person för hon delar med sig av all sin Pilatesvisdom helt gratis. Så imorse bekantade vi oss på riktigt då jag steg upp innan 7 och rullade ut yogamattan och hörde på hennes muntra YOU CAN DO IT! i en halvtimme. Ytterst effektivt faktiskt. Blev genomsvettig. Men får nog ge cred till Karis Fysioterapi som drog den där fysiopilateskursen där innan jul. Fick en bra grund att stå på och hade gärna fortsatt ännu också men synkar inte med mina arbetstider, tyvärr. Så detta får duga som substitut och var jätte pedagogiskt och enkelt att följa, om än jävligt tungt.

Känner att jag är så himla stel och det går inte att bara fortsätta såhär. MÅSTE stretcha och behandla kroppen lite snällare nu. Har aldrig varit flexibel men nu märker jag på riktigt att jag har rörlighet som en vandrande pinne. Målet är att kunna nudda tårna när jag sitter med raka ben. Just nu, en omöjlighet. Jag vet, jättetragiskt. Mina baklår är totalt låsta efter årtal av träning utan minsta stretch efteråt. Bra, Nina, bra! Men för att detta ska funka för min del så måste det skrivas in i kalendern och genomföras på schemalagd tid. Helst tidig morgon. Kan funka, nuförtiden somnar jag ju innan tio på kvällen. Ganska rock n’ roll laiffi.

Casey har gjort ett träningsschema för beginners som man lätt kan följa och kryssa av när de genomförts. Ni hittar schemat här!

Men blir bra!

6 Kommentarer

 1. Marie skriver:

  Physiopilates finns också på Alexiagym, troligtvis med samma dragare😁 Sen bara crossnature direkt på det 😅 Har själv tänkt återuppta Crossen och märkte att de är efter varandra💪🏼😆💦

 2. Annika skriver:

  Raseborgs fysio har också flera timmar, även en lunchtimme 🙂

 3. Lina skriver:

  Vi tackar så mycket och är glada att du var nöjd! Nya kurser kommer under våren, även en morgontimme!

 4. Lise Korsedahl skriver:

  Jag följt henne i flera år och hon har alltid många fina träningsprogram och övningar! Riktig duktig och får verkligen Pilates att vara intressant, utmanande och roligt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: