Prickig korv.

img_9911

Titta! En tonåring i huset! I kid, I kid…. vattkoppor in da house! Från två små prickar på måndag kväll till detta igår. Stackars, barn! Väldigt duktig på att inte klia sig på dagarna dock, men nätterna har nog varit ganska tradiga. Hela hushållet har sovit bedrövligt på grund av detta. Har lagt blöjan på nu till nätterna också för han måste dricka en väldans massa eftersom han fått feber nu också med detta nippinferno.

img_9922

Men men, det går mot ljusare tider. Tur att detta kom just den här veckan då vi lyckades synka hans sjukdagar med våra egna jobb och slapp hetsa fram barnvakter alla dagar förutom idag då han huserar hos mommo. Man ska ju inte ha dåligt samvetet av att man tvingas vara hemma med sjukt barn men det känns ändå alltid lika hemskt.

Och eftersom min mamma har varit en fantastiskt dokumentärfotograf under alla våra barndomsår så finns det självklart jämförelsebilder på hur min tid med dessa mysiga utslag så ut, kompletterat av århundradets fulaste frisyr.

vattkoppa

Ännu en milstolpe i detta kretslopp vi kallar livet.

5 Kommentarer

  1. Suttecity skriver:

    Systerdottern bjöd mig på en omgång för 13 år sedan och det kan jag säga.. barnsjukdomar skall man ha när man är barn. Inte 35… har nog aldrig varit så eländig 🙂

  2. Sofia skriver:

    Ähh, jag som ”väntat” på vattkoppor i 5 år, men ännu har inte vi lyckas få det till huset. Vill ju att pojken skall ha det innan skolan börjar om 1, 5 år 😲

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: