Stockholm t/r.

Steg upp klockan 3 inatt och såg Oscargalan. Nåt jag kanske inte just nu tycker var så värst smart, för att inte tala om hur det kommer att kännas där kring klockan sju ikväll. Men men, gjort är gjort! Och bra var det. Senaste åren har det varit ganska segt rent ut sagt men i år flöt det på. Riktigt bra show rakt igenom. Ja, tills de sista tio minuterna då det bara var totalkaos eftersom dom lyckades dela ut priset för Bästa Film till fel film. Inte sådär att jag tycker att fel film vann, utan för att dom faktiskt ropade upp fel jävla film! Lite lätt dålig stämning där just nu kan jag tänka mig. Otroligt bisarrt faktiskt.

Annars så har jag nu återvänt från helgens kursäventyr i Stockholm. Minsann nyttigt att fortbilda sig och jag och min kollega Jenny hade en riktigt ypperlig dag där i det lite mysigare landet i väst. Lärde oss en massa och fick en hel del inspiration med oss hem.

img_9973img_9945img_0315img_0245img_0209321_mg_0431liten_mg_0831liten_mg_0999liten

Sen avslutade vi med att ta båten hem på kvällen igen. Rysligt slitage efter en sådär intensiv dag. Mådde riktigt underligt igår och hade inte Mavve tagit ungen och åkt iväg på äventyr på några timmar så att jag fick sova så hade jag nog brutit ihop.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: