Sportlov.

img_9771

Vi firar lite sportlov här, jag och barnet. Eller ja, firar och firar… vi försöker ta oss igenom det utan strida alltför mycket. Helt ok såhär långt. Minus psykbrytet när ungen skulle tvångsavlägsnas från HopLop eftersom han definitivt INTE var klar med det stället. Men jag blir liksom inte ens stressad av såna där utbrott längre-blir istället kolugn och samlar ihop alla aggressioner som jag sen spyr ur mig en dag när jag fått tillräckligt och tröttnat på att alltid vara den som måste städa här hemma. Då är det inte bra att vara i närheten. It ain’t pretty.

Men jo, har faktiskt semester. Känns skumt, har inte haft sportlov sen jag själv gick i skolan. Vi har varit och rida, till HopLop, åkt kälke, städat huset, skottat snö, och idag ska vi faktiskt grilla på gården lite. Tar det ganska lugnt helt enkelt. På lördag ska jag vara på en ljussättningskurs i Stockholm så känner att vi kanske inte MÅSTE göra så himla mycket hela tiden.

Och förresten, vi har slutat med blöjor nu. Inte haft en på honom sedan samma dag som jag frågade hur man ska göra när dom ska avvänjas. Gått väldigt bra faktiskt. Två nattolyckor, och två på dagen då han varit ute i full mundering och inte hunnit in i tid. Så helt ok såhär långt. Tror vi kan anse oss vara böjfria nu. Bra jobbat, barn!

Nu ska jag och rensa mina ögonbryn hos Wellness i Karis, sen grillfest med pinnbröd och varm kakao i skogen på vår bakgård, och sen lite Crossnature på kvällen! Träning gör mig så himla lycklig just nu. Varit på hiskeligt dåligt humör av diverse orsaker så när en äntligen får ligga i en snödriva och skrika ut sina aggressioner så känns livet så himla mycket bättre. Varför? Vetefan. Men behöver ni samma behandling så kom till parkourparken kl 19 ikväll. Det är välvärt. Vi har många nya med oss nu helt plötsligt, jättekul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: