En Vändag.

mommo

Så gick några dagar igen. Vi är repade från den här rundan av förkylningar och magont. Barnet skolas utan blöja på heltid och faktum är att vi gick tre hela dygn utan olyckor, på såväl dag som natt. Men inatt vaknade vi av illvrål där vid tre och möttes av en nedkissad unge så vi är nog liksom inte helt förbi detta ännu men det går åt rätt håll. Tur så skedde inte olyckan i vår säng. Vår nya madrass är liksom som min nya bebis, skyddar den med livet. Kiss är inte välkommet.

Igår firade jag Vändagen med att jobba i Serendipity klockan 10 till 16. Satte och redigerade ihop de nya menyerna och fotade mat. Inte sådär allvarligt betungande jobb. Drömmen egentligen, fick provsmaka frozen yogurth på arbetstid! Och bagels med bacon! Därtill så hade jag mommo med mig ett par timmar. Förstå att hon fyller 87 bast i år och satt där och sörplade slushies till tonerna av Bruce Springsteen och myste loss ordentligt när hon fick äta ”tåkä dä franskisar som är så gott!” Hon är nog i grym form. Får hoppas att man ens har hälften av spänsten om man tar sig lika långt i livet. Men men, en bra bonus av att inte nånsin ha haft körkort och alltid haft hundar, vardagsmotionen är liksom alltid där.

I övrigt så firade jag inte Vändagen i år heller. Jo, förresten så köpte jag två buketter tulpaner från Bukettmakaren som sen delades ut via Vård i Hemmet till såna som personalen känner att kanske behöver lite uppmuntran i form av blomster. Tycker jag var ett fint initiativ av Mari som drog igång det hela via Facebook. 45 buketter blommor hade delats ut så tycker det var ganska storslaget faktiskt. Hemma firade vi inte alls. Vi har blivit så askalas tråkiga att vi inte gör nåt ens gränsfall romantiskt längre. Eller ja, säger Greken att han sköter nattandet så är det liksom toppnivå. Måste skärpa oss.

I övrigt så känner jag vårtröttman lägga sig över mig som en blöt filt just nu. Blir alltid såhär när solen återvänder. Brukar vara repad i slutet av maj.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: