Lala Land.

Men hjärta och smärta då! Såg precis Lala Land och den levde upp till alla mina skyhöga förväntningar. Fick skratta, gråta, och se på Ryan Gosling och Emma Stone. Ack så vacker film rakt igenom. Fantastiskt foto, och så himla fin musik att aj aj. Så befriande med en bra film som får vara bara fin på alla sätt utan att det måste vara en massa svärta och sex nedsmutsat över allting. Den sista kvarten höll ju på ta kål på en av rent känslomässiga orsaker men i övrigt kände jag ju främst att allting bara vara var vackert.

Disclaimer: detta är en musikal, men kanske inte crazy bananas West Side Story eller så men för er egen skull, gå INTE och se detta med någon motsträvig partner eller någon annan anti-typ som bara förstör hela din upplevelse. Gå ensam, ät godis, och gråt högt i mörkret. Och självklart, se den på bio! Stöd era lokala biografer. Big up to pallas som tar sin så sjukt bra film hela tiden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: