”Mamma, du är bäst!”

ladda-ned-1
Bild tagen av Sandra en dag i somras.

Det bästa med att åka bort en kort stund nuförtiden är responsen en får när en återvänder. Mitt barn och jag strider ganska mycket eftersom vi inte är helt överens om det mesta. Till exempel om det är en bra idé eller en mindre bra idé att slänga blöjor i toaletten, om det är rimligt att kasta majs under bordet, eller syftet med att inte ta på sig gummistövlar när det regnar eller debatten kring varför sandaler inte funkar när man ska gå ut i -28 grader. Oftast är jag ”bara dum”.

Därför är det så skönt att vara borta en natt, för ni skulle bara veta vilken hjälte jag är när jag kommer hem! Hämtade hem ett par begagnade gympadojor åt ungen igår och vilken jävla succemorsa man sen är när man spelar handboll med ungen och hans bästa vän Ruffe Räv (en handdocka. Succétrion). ”Mamma, du är bäst! Du är jättebäst på att leka roligt!” avslutade han kvällen med. Ja, i en tio minuter var jag bäst. Sen återgick jag till att vara dum igen när jag stängde av iPaden och bad honom sova. Men den där timmen som jag är the mother of alla mothers lever man ju länge på.

Imorn ska ungen friseras. Det gäller att passa på när pappan är bortrest. Hans fars ambitioner att odla en Patrik Sjöberg-inspirerad frisyr åt honom kan Greken bara glömma. Barret väck. Just nu ser han ut som ett sånt där troll som var populärt i min ungdom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: