Galant.

Äntligen över, får en väl säga. Efter ett helt års planering, fixande, och totalt jävla rally på slutrakan så firade vi äntligen vår stora jubileumsfest. Våra föreningar firade 50 år och vi ställde till med stora galamiddag på Brankis i Karis. Slutsålt till sista plats, plus en exra faktiskt. 121 personer på plats, smoking och balklänningar. Femrätters middag från Köttkontrollen. Egenbyggd bar och band och dj och fan och hans moster.

Dansade till tonerna är Queen till klockan två på natten då jag tackade för mig för hade i det skedet varit utan röst sen förrätten ungefär. Men allting förutom flunssan var fantastiskt perfekt och nu vill jag inte ordna ens en sketen pizzakväll det närmaste året för är så totalt dränerad på ork och resurser.

Tack till alla inblandade. Och nagellacket blev sen nude (och repat, för fick så bråttom).

_mg_8957_mg_8628_mg_8624_mg_8622_mg_8617_mg_8616_mg_8614_mg_8613

2 Kommentarer

  1. Jeanette skriver:

    Såå fint idee att ha heliumballonger som bordsdekoration! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: