Svara inte i telefon när du är på bio!

Igår gick jag till världens bästa biograf Pallas och såg på filmen SPLIT. Vet inte varför jag gör sånt här, går och ser på skräckfilm i en nedsläckt salong. Men jag gjorde det hursomhelst, i sällskap av en annan lika förvirrad en. (Bör tilläggas att jag och sällskapet normalt endast ser på gråtfilmer eller romcoms med förutsägbart och lyckligt slut). Nå, filmen var ju riktigt ok, framförallt James McAvoy som nog gör en av sina livs bästa rollprestationer.

Men, och ett stort JÄVLA MEN här: När ungefär halva filmen gått och man sitter där på helspänn och är totalt uppskakad av filmen så ringer det i en förbannad telefon i publiken. Nå, första sekunderna har man ju överseende och tycker lite synd om den som glömt att stänga av ljudet på telefonen. Men sidu nej, det medlidandet blåste ganska hårt iväg när gubbjäveln SVARAR i telefonen OCH fortsätter ett samtalet i FYRA MINUTER med ett tonläge som försöker överrösta filmen. Jag menar, VAD FAN?! Tyvärr så satt jag instängd tio rader framför farbrorn i fråga och kunde omöjligt ta mig uppåt för att trycka ner Nokia-jäveln i halsen på honom. Här beklagar jag vårt finska ursäktande sätt som hindrade varenda en därinne ifrån att göra samma sak. Nu satt resten av salongen obekväma och stirrade på den totalt respektlösa snubben som tydligen var tvungen att referera totalt förbannat nonsens mitt under pågående skräckmoment.

Snart får vi börja kräva att folk lämnar telefonerna vid dörren, ei näin. Stanna hemma och se på film om det är så jääääävla svårt att låta bli telefonen i två timmar. Kan man inte respektera detta borde man portas från biosalonger.

Rant over.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: