Spring, flicka, spring.

Herreguuuuuud vad har jag gjort! Har frivilligt ställt upp som försökskanin i någons examensarbete och jag ångrar det redan. Imorgon ska nämligen jag och gäng andra iväg till Arcada på FYSTEST! GAH! Inte bra alltså. Är så himla nervös för detta. Vet ju att detta inte är någon tävling men jag är så himla galet tävlingsinriktad vilket inte är bra när man för tillfället defacto har kondis och spänst som en hundraåring med artros. Därtill så ingår ju då förstås en In Body-mätning men är totalt obrydd kring vikt och fettprocent. VET att jag är tjock, men vill liksom tro att jag är spänstigare och sportigare än jag är. Den biten är svårare att acceptera.

Nå, sen ska vi alltså tillbaka i april och göra om detta för att se om det skett någon förändring. Så får väl tänka positivt bara: Lika bra att det blir skit imorgon så att man sen verkar hurja i april…*önsketänkande*

På tal om kropp och angst så måste jag säga att jag blir helt galen på alla jävla artiklar som ramlar över en på varje nyhetssida just nu (hello, nyårslöften!) om den och den andra som gått ner trettio kilo på två dagar. Så jävla osunt och bisarrt att det fortfarande sprids sån här skit. Samma sak med alla soppdieter och pillerkurer som sägs bota både fetma och instabilt humör. Och ännu mera ledsamt att människor köper sånt skit och väntar sig en helt revolutionerande livsomställning utan att behöva anstränga sig. Och på kuppen totalt fucka upp ämnesomsättningen och skapa ännu mera angst för att man igen misslyckats med att bibehålla vikten som rasade av när man åt fyra koppar buljong i två veckor.

Det bästa beslutet jag tog ifjol var när jag slutade följa skit på sociala medier som inte gör annat än ger mig ångest och en problematisk inställning till min egen kropp. Så skönt att komma ur den bubblan och istället försöka komma till ro i min egen kropp. Synd bara att det oundvikligt att inte bli örfilad i fejset med diverse bantningsråd så fort som man går in på nätet. Enda lösningen är ju att helt enkelt sluta surfa. Men huuur skulle det gå, ett liv utan memes och kattvideos? I think not.

Nåja, håll tummarna för mig imorn. Jag gråter redan.

2 Kommentarer

  1. ika skriver:

    Huga, du är modig! Fin ny design på hemsidan 🙂

  2. Mimmis Inn skriver:

    Hoppas det gick bra! *örfilar sig själv i fejset för att hon läser och kommenterar för sällan*
    Jag brukar få mera go på vårarna när ljuset återvänder. I övrig får man försöka ta vara på att snön alltjämt lyser med sin frånvaro. Snart är ju vägarna bara igen! *örfilar blixthalkan dit pepparn växer å drar på sig löpskorna*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: