Berlin, baby!

God fortsättning! Efter århundradets mest stressiga december packade vi ner grannarna och stack till Berlin. Blev en lite kaotisk avfärd eftersom vår tilltänkta barnvakt blev väldigt sjuk och jag  övervägde där i mitt mest miserabla tillstånd att skita i hela resan för allting kändes bara så bajsigt. Men efter ett förbannat pusslande och gråtande så löste allting sig och avkomman fick husera runtom byn hos diverse översnälla släktingar. Årets största tack till er alla bara!

Har ju fullständig flygfobi så att just det flyget jag sitter i drabbas av den asigaste av asiga turbulensen vid landningen är kanske inte att föredra. Stolsgrannen spydde och jag satt och höll i mig så att knogarna vitnade och jag trodde att jag skulle dö. Helt seriöst så var hela min förlossning mera smärtfri än vad de där sista 20 minuterna i plåtburken i luften var. Huj. Och därtill mådde jag dåligt över att lämna Adrian hemma och kände mig bara genomförstörd.

Men men, vi kom fram och vi kunde sen njuta av Berlin. Vädret var ju lika rafflande som här hemma men i övrigt så var Berlin en riktigt toppenstad att besöka. Massor att se och göra och största bonusen var ju att det var reor överallt. Det blev så mycket handlat att vi var tvungen att köpa en ny resväska. Trots att vädret var kallt och blåsigt så var det ändå väldigt mysigt eftersom alla juldekorationer ännu hänger kvar. Därtill så var det ju en massa små pop-up stand överallt som sålde gluhwein, currywurst och brända mandlar och annat lagom turistigt som man klarar sig utan men som ändå höjer fiilisen kring det faktum att vi nu är på semester.

Drack världens bästa drinkar på Ritz-Carlton, hoppade in i alla photobooths vi kom åt, åt i princip hela tiden och däremellan kunde man krypa ner i världens största och behagligaste säng och bara schlafa. (Sov dock lite halvdåligt för jag haft lite svårt att tagga ner efter arbetsbördan på senaste tid plus att jag hela tiden funderade kring hur mitt barn har det hemma.)

Orkade inte släpa kameran med och lika bra det, vi gick i snitt 18 000 steg per dag så att släpa runt på fem kilo extra på ryggen är inte helt optimalt. Så ni får nöja er med lite sketna iPhone-bilder för ibland måste man bara skita i att dokumentera allt och bara njuta istället.

Men jo, Berlin är bra! Åk dit! Flyg bara inte i storm.

01123456

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: