SKAM.

Sist på bollen hittade jag norska webbserien SKAM. Och när jag väl hittar nåt så ska det avverkas direkt. Typ, på två dygn. Jag såg igenom två säsonger på två nätter vilket ju kanske inte är det mest intelligenta när man borde casha in lite sömn eftersom jobbet är minst sagt lite stressigt just nu. Men kunde inte släppa och så blir det sådär som det blir. Bara ett avsnitt till… och ett till… och vad fan, vi ser väl säsongen färdigt då! Och där låg jag och lajvade mitt eget tonårsliv med all den angst, tårar och vänskap och hångel som det innebar. Så himla bra tavara! Plus även för musiken! Se för guds skull! Finns på Arenan med text.

När jag inte levt igenom tonårsangst nattetid så har jag försökt hålla julangsten på avstånd under dagen. Lyckats relativt bra ändå. Julklapparna under kontroll (nästan) och nu ska det bara vevas ihop lite maträtter och sopas lite ytligt så får det vara bra sen. Jag orkar faktiskt inte ta tag i nåt storprojekt kring julen överhuvudtaget. Julen handlar om familj och mat, sopborsten kan liksom stå där i sitt hörn och skita i att ge mig skuldkänslor. Granen har redan i princip tappat alla barr så den flyger ut sekunden som vi är klara med julgröten på lördag. Därtill så har Adrian pyntat den ganska fritt så den ser ju ut som om Tiimari hade exploderat och resterna landat på vår gran. Det är glitter och trassel i en fager röra, hälften av bollarna ligger dessutom under soffan. Det är en världslig sak.

Men snart är det jul! Mysfaktorn är hög!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: