Lagom soppa.

kalasTidigare kalasår. Tinder-profilbilden vore given om man hängde där.

Meh, vem stal november? Den bara susade iväg liksom sådär oanmäld. Firade lite födelsedag (tack, tack) också sådär relativt omärkbart för att vara jag. Hade ett naggande trevligt men väldigt anspråkslöst kalas. Är ju normalt en såndär som liksom tar ut allting av kalas. Förstår inte varför folk ska vara så anspråkslösa kring sånt där. ”Firar inte”-annonser är kanske världshistoriens största mysterium för mig. Huuuuur kan man ens yttra nåt sånt? Födelsedagar som är så bäst! Presenter och kompisar och göttmos.  Tidigare år har jag kört på maskerader och allmän galenskap. Bjudit in halva världen och firat i tre dygn. Men i år har jag funnit mig i rollen som trött och gav helt enkelt upp. Åt tårta med familjen och lika bra gick det. Kanske det blir lagom dåraktigt igen till nästa år då jag tydligen fyller TRETTIOFEM. Hade i ärlighetens namn ingen aning om vad jag fyllde i år innan jag stannade upp och funderade på saken, det tog en stund. Är värdelös på matematik. I shit you not.

Men jo, för stunden har jag funnit mig i att jag numera är en lagom rund mamma med kort stubin och det mest rock n’ rolliga jag gör är att INTE skrapa hela framrutan när den är frostig på morgonen. Men nog tillräckligt för att se ordentligt (inte så jävla wild and crazy liksom). Därtill så har jag blivit en såndär förhatlig pysslare. Bildbevis nedan.

img_9023

Jag menar… hallå! Vem gör sånt här när det finns helt dugliga Peppa Pig-kalendrar för tre euro i närmaste K-Market? Nå, JAG gör sånt här. Och blir så ivrig själv att jag plockar fram den en vecka innan det stackars barnet ens får röra den. Så där står han varje morgon middag och kväll och frågar om det nu är den ”fössta sebender?” ”Nej, lilla barn. Nu ska ska vi bara stirra på mästerverket i fyra dygn till och sen strida om saken dagligen tills vi äntligen kan riva ner påsarna.”  Får snart offra de andra kalendrarna han fått från andra håll (ja, han är extremt bortskämd på alla håll och hela detta projekt var nog mera än terapiverkstad från mitt håll än nåt försök till att hålla barnet borta från choklad och Disney).

På andra fronter så planeras ivrigt resa i mellandagarna, tänker strandhotell på Bali… blir nog mera hostel i Berlin för jag vann inte på min Luontoarpa idag heller. Eller andra förslag mottages också. Inom Europa då. Och inte Paris. Eller London. Köpenhamn och Oslo är också out. Och Prag. Känner jag detta gäng rätt så slutar det med kryssning till Hangö med Sunnan för inget bestäms ändå i tid.

Och sen MÅSTE vi ju faktiskt ta upp Gilmore Girls. Eller måste och måste men detta är min blogg och ingen i min närmiljö (sovrum) är villig att gå in i dessa diskussioner med mig för de ser främst på filmer med Steven Seagal eller Benny Brun (jag vet, hur kunde jag välja en sånhär partner och son? Öde). Men jo, ni som tittat på de fyra nya avsnitten? Har ni repat er? #Team Logan

Nåja, om man skulle hänga upp lite tvätt och sen krypa under täcket då. Det rasslar på pensionärskontot, jag hör det själv. Nästan öronbedövande faktiskt.

 

5 Kommentarer

 1. Mixi skriver:

  Jag har bara hunnit se forsta delen annu och var inte sa super imponerad 😦 men ska absolut se resten innan jag kommenterar nat mera. Hoppas du hade en huippu fodis, KRAM

  • NinaFotograf skriver:

   Nej, första avsnittet var lite hackigt men håll ut! Kommer några tradiga ögonblick till men sådär i stora drag tyckte jag att det funkade.
   Hoppas du hade lika fin födis! Antar att detta år hängde du inte på framdörren på höga klackar och lite för många blåa drinkar innanför pannbenet:)

 2. Sandra skriver:

  Verkligen #teamlogan! 😍❤❤❤

 3. M-E skriver:

  Amsterdam är toppen vid jul !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: