Halloween!

5a

Idag Halloween-fotar vi på Fotofabriken mellan klockan 16 och 19. Vi smygstartade lite med gänget på Davini som fattar grejen med att spöka ut sig till Halloween. Själv har jag inte gjort ett jota för saken idag, vilket är synd. Jag älskar maskerad! Har tidigare år varit allting från översolad turist, till Hulk Hogan, till en riktigt rojsig kvinna i rosa hår. Underbart! Men i år fanns det liksom varken tid eller engagemang så det fick rinna ut i sanden för min del. Nästa år.

Fattar ni att det är november nästa vecka? Hela det här året sedan april har bara rusat ifrån mig känns det som. Varit så himla trött de senaste veckorna också så just nu går mitt liv ut på att äta, jobba, sova, and repeat. Är en riktigt charmig person att bo med just nu. Härjad är kanske den mest rumsrena beskrivningen. Raging bitch är en mindre rumsren men kanske mera ackurat. Undrar om detta fantastiska humör kommer från det faktum att jag nu återgått till min gamla hederliga p-piller? Tog ju ett p-staven för det var ganska oskönt att störtblöda i SEX MÅNADER i sträck. Men tänkte att jag nu skulle ge mina Cypretyl en chans igen efter ett uppehåll på över tre år. Dom var perfekta för mig innan jag avlade fram ett barn. Men nu känns dom också lite obalanserade. Detta eviga våndande kring preventivmedel alltså… Hade snubbar tvingas utstå detta hade vi redan haft en mirakelkur utan biverkningar. Men men, ska ge dom en chans till. Vågar inte ge mig på Natural Cycles eller liknande eftersom jag har en vanföreställning om att jag är fertil som en kanin eftersom jag kommer från ett absurt överbefolkat släktträd. Och en spiral kommer aldrig in i den här kroppen.

Nåjo, kanske jag repar mig bara jag får ta det lite lugnt nu någon månad. Fokusera på träning och avslappning och inte hetsa så himla mycket hela tiden. Börjar på lördag, ska på Bokmässan. För vad är mera chill än att gå på massiv folksamling med en rabiat tvååring? Inte mycket va?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: