Åter.

Är återvänd. Fyrtiotusen steg mera under fotsulorna och ungefär lika många eurosar fattigare. Har på riktigt promenerat så mycket att jag har värk i vadmusklerna. Bra form. Och förstår inte vart mina pengar flög iväg för har seriöst aldrig shoppat så lite som jag gjort under den här helgen i Stockholm. Jag menar, kom hem med en flaska glögg och ett paket hårsnoddar åt Greken. Och jag som brukar vara så jävla bra på presenter! Nå, säger man att man inte vill ha nåt så får man väl nöja sig med en sketen Blossa då. Barnet välkomnade mig ett glädjeskrik och orden ”VAR ÄR MINA PRESANTER!” Inte ens en hej, jag har saknat dig. Har närt en kapitalist vid min barm. Nå, han var nöjd med sina Pippi-kalischer och lite Play-Doh. Fick vara den populära föräldern för den här kvällen. Även om jag mutat mig till rollen.

I övrigt så var det en synnerligen stillsam helg. Gick på bio TVÅ gånger och skrattade väldigt mycket. Åt hotellfrulle gånger två och mycket mera än så behöver inte den här lantisen för att nå sinnesro. Hemresan var dock mindre rofylld. Det gungade så mycket att jag kände att snart trillar jag ur sängen, vilket uppenbarligen personen i hytten bredvid gjorde. Från övre slafen dessutom. Vaknade av att det lät som om vi körde på ett isberg men kunde lugnt somna om när jag insåg att det bara var typen i som låg bakom väggen som helt klart hade seglat ner i golvet med en ganska osmidig standard. Var säkert ganska oskönt.

Imorgon skulle jag egentligen jobbat hemifrån men av helt orimliga skäl så stegrade sig ett väldigt akutjobb upp och nu är jag tvungen att slopa den tanken. Och alla andra dagar den här veckan är redan bokade så jag kan inte switcha den ledigheten heller. Tungt. Men men, bra att det finns jobb ju. På tal om det så har vi en halloweenfotografering i studion på fredagskvällen. Så alla utklädda knoddar ska komma förbi och fotas i vår spooky-setup. Kostar en tia och jag lovar att inte skrämmas alltför mycket.

Nästa vecka ska jag sen börja testfota lite. Fick helt sjukt många intresseanmälningar till vår modellbank så tusen tack till alla! Har sparat varenda kotte i vår mapp och kommer att ta kontakt vid behov.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: