Mot Svea!

Idag åker jag till Sverige. Igen. Var där för typ tre veckor sen men vem kan få nog av Sverige liksom? Sverigebåt, nervstärv vid buffén, vidrig karaoke, Bailey’s-tasting i Täkären? Nämen, ska bli riktigt skoj! Åker med mamma och hela min samlade trupp av systrar så vi åker fem kvinnor starka och hälsar på min bror och familj i några dagar. Lite halvdålig helg att åka bort för lämnar den andra hälften lite i smeten eftersom det är tusen andra jippon i Karis just de kommande dagarna. Men månne inte kisarna klarar sig utan mig i tre dygn. Lustigt ändå att varje gång jag åker bort så ser jag så himla mycket framemot det men sen när jag väl är borta är jag otroligt rastlös av att inte tvingas springa efter en unge hela tiden. Kan ju också bero på att hela jag är lite ur balans efter den här veckans kaosartade sömn. Imorse vaknade jag sex, steg upp, tvättade kläder, och åkte sedan till butiken klockan SJU och pantade flaskor för jag var så uppskruvad. Kan ju inte vara helt normalt detta?

Om tre veckor börjar jag en fysiopilates-kurs som håller på i sex veckor. Förhoppningsvis får jag lite ordning på kroppen och sömnen nu. Min rygg är helt paj och jag har en hållning som har nånting väldigt mycket Gargamel över sig. Sover ganska illa till en följd av att ryggen är åt helvete så tror detta enbart gör gott för mig. Har som mål att inom en relativt snar framtid kunna röra vid tårna när jag böjer mig ner, vilket jag aldrig klarat eftersom mina baklår är totalt låsta. Greken brukar skratta åt mig och be mig försöka för sin egen vridna underhållnings skull. The struggle is real. Är överlag ungefär världens mest osmidigaste person så jag tänker att lite renodlad stretch och andning sådär på fredagseftermiddagarna är det bästa för mitt välbefinnande just nu.

Men jo, typ så då. Tveksamt hur mycket uppdatering det sker här när jag är bortrest men känner att jag liksom lite hittat bloggivern nu igen så frukta inte, I’ll be back. På måndag. Senast. Före det ska vi åka och åka skridskor i ishallen med Adrian. Inte jag då alltså, herregud vilken absurd syn! Nej, jag tittar på och leker entusiastisk medan jag inombords hoppas att barnet växer upp och väljer hobbyer som inte involverar köldskador på mig som står vid sidlinjen.

Goder helg då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: