Torsdagsmys.

gym

Nå gomoron bara! Pigg som en räv här nu efter min alerta uppstigning klockan fem imorse då jag började sortera tvätt. Normalt beteende. Nämen alltså vet inte vad jag har för traumor nu mittiallt när jag vaknar utan problem eller klocka i gryningen. Eller det var inte ens gryning, solen gick ju fan inte ens upp förrän närmare halv nio märkte jag där efter några timmars vakande. Och eftersom Angry Birds faktiskt inte är så jädrans skojsigt så gjorde jag det enda rätta och pallrade iväg till gymmet. Klockan 5.30. Bara jag och en annan snubbe där (otippat), vi hade matchande skor faktiskt. Hderliga old school handbolls-Adidas. Jag och farbror 60+ har båda lysande fashionfiilis.

Nåjo, efter spexandet och lidandet där i ungefär en timme så skrapade jag rutorna för andra gången denna morgon och pallrade hem och stekte omelett och sörplade i mig en smoothie och kände att skrytfaktorn redan är skyhög denna dag. Rev upp resten av hushållet och körde sedan iväg mot Knäset. Kom halvvägs och vände om för det var så otroligt fint denna morgon att jag körde tillbaka för att ta en liten bild. EN liten bild var vad iPhonen klarade av eftersom det var hela två minusgrader (iPhone är sämre än VR på vinter har jag lärt mig) och den tvärdog av frostskadorna den fick efter tre sekunder utanför bilen. Eftersom jag faktiskt är fotograf kanske det skulle vara skäl att fota sånt här med en ordentlig kamera men ain’t nobody got time for that!

vy

Hederligt ljus var det iallafall. Visste ni att det finns bröllopsfotografer som enbart fotar i soluppgång? Jag förstår dom. Har dock inte stött på någon ännu som är villig att stå festsminkad och brudklädd på en åker klockan sju på morgonen i minusgrader men om det finns volontärer så finns jag här. Lovar att ta med kameran till och med.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: