Mångalen.

Nån annan som sovit som en kratta inatt? Fyra personer jag pratat med imorse har alla varit vakna i diverse variationer mellan 3 och 6 imorse. Myself included. Fy fan alltså. Förstår ni desperationen när man vaknar klarvaken 03.12 och efter att ha gått igenom världshistoriens alla sociala medier samt läst ut varenda notis på Aftonbladet, sen laddar ner Angry Birds från AppStore och spelar det till klockan 6.30? Herregud alltså. Var så desperat att jag nästan stack till gymmet där efter klockan fem men nån begränsning på dårskapen ska det väl ändå vara. Månne det varit fullmåne eller nåt dylikt tjafs? Eller kanske jag bara inte är gjord för att gå och lägga mig klockan 21 på kvällen.

Och sen när man väl tagit sig igenom den där pärsen så ska man börja riva upp ungen som sovit som en sten med fötterna stabilt sparkandes en i fejset hela natten. För att inte tala om att få ovannämnda barn att äta gröt fortare än att snitta en sked på fem minuter. Blev lite seg start idag helt enkelt. Men nu känner man sig peppad för kundservice! Som om ni har vägarna förbi och tycker att personalstyrkan verkar lite instabil… skyll på månen.

Lite såhär känns det nu.

1 Kommentar

  1. Tove A skriver:

    Jaaa! Alltså herregud, jag slumrade till nån gång runt kl 2 men vaknade när morgontidningen kom. Sen steg jag upp i olika etapper och läste språkvetenskapliga artiklar/spelade spel på telefonen och somnade igen kanske 5.30. Sambon hade väckning kl 6 för att ta sitt morgoninsulin. Woop. Kattvideon är mycket beskrivande för situation här idag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: