Modeller sökes.

modeller

Vi går mot en mörkare och kallare säsong, vilket innebär att fotograferingarna flyttas inomhus. Eftersom tempot också är lugnare betyder det att vi har möjlighet att jobba lite mera långsiktigt och kan planera för framtiden. Därför behöver vi nu modeller som har möjlighet att ställa upp på bild. Det som krävs är att ni kan komma in och låta er fotograferas så att vi får testa lite ljussättningar och ideér i våra studios i Karis och Ekenäs. Bilderna kommer vi sedan att använda i vår egen marknadsföring i annonser och på sociala medier. Det ni får i gengäld är bilder på er själva.

Detta kommer att ske på kontorstid, alltså 9-17 och då måndag-fredag. Det kan handla om cirka en timmes jobb för er del, ibland kortare och ibland längre. Barn försöker vi fota på under 45 minuter, längre än så orkar dom oftast inte se på oss. Vi söker folk i alla åldrar så har du en strålande mommo eller en ivrig tvååring så är ni jättevälkomna allihopa.

Så, om Du känner dig träffad så får du jättegärna lämna en intresseanmälan via mejl till nina@fotofabriken.fi. Det vi vill veta är följande:

  • Namn
  • Ålder
  • Adress
  • Telefonnummer
  • Ett foto på modellen i fråga, räcker med ansiktet.

Detta binder er alltså inte till något, vi försöker bara få ihop en modellbank just nu så att vi har lättare att styra upp våra testfotograferingar under hösten och vintern.

3 Kommentarer

  1. Mixi skriver:

    Kom hit och ta bilder pa min vattenmelon pleae 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: