Crossnature – den lite roligare träningen.

crossny

Nåja, nu när jag fångat er uppmärksamhet igen lite. Ni börjar snart tro att jag är del av någon sekt när jag smyger in ordet Crossnature i var och varannan mening men alltså det är ju så jädrans kul! Visst visst, vi lider och svär i ungefär en timme men sen kan man gå hem på tunga ben och skryta till valfri random person om hur braaaa man är som frivilligt ligger ut i ösregnet och plankar (brukar mest bara framkalla suspekta miner, ytterst på klappar på axeln). Det låter ju kanske inte sådär sjukt bra sådär till print men tro mig, så himla himla skoj! Just nu är dessutom skönaste tiden på hela året att träna. Inga äckliga insekter eller olidlig hetta. Inte heller frostskador och slask. Det är liksom NU man ska börja. Jag personligen är ju lite rubbad i det avseendet att jag nästan blir glad när jag ser att det regnar och vet att jag ska på träning. Ju skitigare, desto bättre. Har hållit på i två år nu och det blir liksom inte tråkigt. Mest tråkigt de gånger jag är sjuk eller faktiskt inte kan delta.

Nu har jag dessutom hamnat i det läget att jag måste ta med barnet på minst ett av passen i veckan men det funkar otroligt nog väldigt bra med en liten knodd där. Han tycker det är svinroligt att röra på sig och vi brukar avsluta med att jaga varandra så han är ytterst imponerad av denna vuxenjumppa. Men jo, kom på riktigt med och prova! Första gången är gratis och detta passar i princip alla. Vi har folk som tränar väldigt hårt och vi har såna som är såväl nyförlösta som helt otränade sen innan. Allting går att anpassa enligt egen nivå.

Vågar man sig inte med så kan man smyga in i vår Crossnature Karis-grupp på Facebook och speja runt där lite. Vi är seriöst ett väldigt harmlöst gäng fnissnissar som bara tycker om frisk luft och att svettas och svära i grupp.

Vi tränar torsdagar och söndagar. Passet tar en timme och man behöver absolut ingen förkunskap eller stenhård grundkondition. Vi lider tillsammans sen.

Hoppa på!

P.S. Bli inte avskräckt av folk som står på händer, man måste inte. Är sämst på sånt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: