Panghelg.

Slitaget är stort nu. Har inte sovit ordentligt sen förra tisdagen. Varit i Stockholm, i Helsingfors, och sen i princip sprungit omkring nonstop. Sover så himla dåligt nu och det är helt fruktansvärt. Vet inte om det är ljuset eller allmän övertrötthet men alltså är hur trött som helst men får inte sömn. Drömmer fruktansvärda mardrömmar som gör att jag vaknar ungefär varannan timme som gör sömnproceduren ännu mera energikrävande. Huj.

Nå, i helgen så var vi iallafall på gångs, trots tröttman. Åkte på Mumford and Sons med halva Karis. Före det så hyrde vi cyklar och pedade runt i Helsingfors och satt i Brunnsparken och mådde fint. Hur vi än kämpade så klarade vi inte längre än klockan 1 då vi slocknade på hotellet. Sjukt rolig helg ändå, att bara samla ihop folk och sitta utomhus och njuta. Alla deltagare är småbarnsföräldrar så det var liksom extra skönt för alla att kunna äta mat i lugn och ro utan att någon slänger grynost i fejan på en. Det var nästan motvilligt att gå på konsert sen, när man gott och väl hade kunnat hänga sådär resten av kvällen. Men konserten var fin, även om ljudet i Hartwall Arenan är under all kritik, ett jävla skräll.

När vi kom hem från stan så välkamndes vi hem av vårt lilla barn som gav mig ett kort och en maskros i en burk med vatten. Rörande. Morsdagen firades med middag på Köttkontrollen med svärmor och resten. Sjukt bra mat! Sen cyklade jag och Adrian iväg till min egen mamma med lite vitsippor och efter det så drog jag iväg på Crossnature. Idag är min kropp helt sönder och jag har svårt att lyfta armarna (sjukt bra kondis igen. Inte alls). Men jumalååååda vad träning ändå är så himla värdefullt. Känner mig som en trasa varje gång innan jag tar mig dit, men sen efteråt känner man sig som världens starkaste person. Och nu börjar det liksom var behagligt att kräla runt på gräset och göra push-ups. Men jo, nu börjar vår säsong dra igång på riktigt så känner att pulsen normalt nu också ligger uppe i halsen konstant. Vilan kommer i augusti när jag har semester. Nu gäller det bara att hålla i hatten och köra.

img_7045 img_7079 img_7061 img_7046

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: