Evighetslistan.

Nämen vi kör väl den här listan för att piggna till lite.

1. Så här tänker jag kring vacciner:

Vi har följt vaccinationsprogrammet, vem tusan vill ha polio och tuberkulos när en inte behöver dras med sånt mera? Däremot så har jag aldrig tagit nån influensaspruta eller dylikt. Vägrade ta vaccin mot svininfluensan för vaccinet kändes så nytt och paniktrugades på allt och alla.

2. Gällande skönhetsingrepp tycker jag så här:

Tycker det är synd att vi lever i ett samhälle som normaliserat något så absurt. Alla gör som dom vill men vill verkligen folk detta?

3. Min sanna åsikt om muminmuggar:

Att betala sig sjuk för jäkla tekopp är för mig lite galet. Vi har några stycken som vi använder i vardagsbruk, men tycker det är vanskligt att börja samla på nåt som kommer med nyheter ett par gånger per år. Var förvarar man alla dessa muggar?

4. Ska barn synas på sociala medier? Så här tänker jag:

Nå, ta en titt här så är väl min egen ståndpunkt ganska klar. Däremot så tycker jag ju nog att man inte behöver visa kidsen spritt språngande nakna och hänga ut dom för varenda sak dom gör. Och fråga för guds skull när det gäller andras barn eller vuxna. Respektera att alla inte vill.

5. Är jag feminist eller inte? Så här tänker jag:

Nåmen… JO! Hur kan man som kvinna INTE identifiera sig som feminist? Det är ju som att påstå att man är mindre värd. Ibland tror jag att det ordet feminist som avskräcker mera än vad feminsim verkligen är: att alla oberoende av kön ska ha samma rättigheter, skyldigheter, och förutsättningar.

6. Mina tankar om kommersiella samarbeten i bloggar:

Ja, det tycker jag gott bloggare kan göra. Men berätta det då, inget skamligt där. Men blir lite skevt ibland när folk tvångsmässigt pimpar ut produkter som är helt malplacerade. Får ibland såna där offerter där nån firma vill att jag ska typ berätta om hur bra deras betong är. Man ba: öööh, how bout noooo?

7. Kan pojkar ha rosa kläder? Min åsikt om genustänk i kläder:

Spontant? Kan NÅN ha rosa? Nämen vafan, kids! Klä ungarna som ni vill! Blått, rött, grönt, randigt, prickigt, eller brunt. Tar nån issue att ni har en blå mössa på er lilla Ida så ligger nog problemet inte i mössan utan innanför pannbenet på den som stör sig.

8. Dop eller namnfest – vad väljer jag?

Jag hör inte till kyrkan, inte min sambo heller. Vi är inte religiösa på nåt plan så då känns ju dop lite bakvänt. Så vi körde på namnfest. Planterade ett äppelträd och grillade. Kändes rätt för oss.

9. Bloggska – är det ett viktigt språk?

För gammal för detta, förstår inte ens frågan?

10. Den berömda bloggfasaden – ska man visa allt i bloggen?

Vem har ens tid att visa allt? Vill ni få världen att tro att ni lever i en fluffig värld av nybakta bullar och lyckliga barn så gör det då. Bloggen är ju din, fasaden likaså. Alla har vi överlevnadsmetoder.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: