Kalaset som kom av sig.

 

_MG_8894 _MG_8896 _MG_8902 _MG_8904 _MG_8915 _MG_8916 _MG_8920 _MG_8931 _MG_8938 _MG_8943 _MG_8948

Det storslagna tvåårskalaset uteblev på grund av extremt risig form för hela familjen. Några hugade stackare dök upp ändå och firade den lilla kisen. Åt lite tårta, bjussade på lite paket. Eftersom det stora kalaset bara flyttades fram hela tiden så bestämde jag nu att helt enkelt skita i det för det här året. Så himla tradigt men sånt är det här livet ibland. Orkar liksom inte baka en ny omgång med bakverk och ställa till med nya festligheter. Barnet vet ändå inte så himla mycket om detta så han lider inte. Han är bara helt sjukt nöjd över sin nya karriär som skateproffs. Alexander hade handgjort denna fina pjäs och ungen är så nöjd så nöjd.

Nu hoppas vi på att denna härva tar slut snart för jag orkar liksom inte med det mera. Har varit förkyld i en vecka själv och totalt risig mage sen på det så ni fattar att en inte är så jävla sugen på tårtor just nu. Blä.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: