Spyde.

4A

Vilken mysig födelsedagsvecka detta blev då. Först fick Adrian ögoninflammtion, ett dygn senare öroninflammation, och sen började han kaskadspy. Därtill så blev jag helt galet förkyld så vi kan ju säga att den här veckan sög ganska hårt balle. Så himla segt ändå för vi skulle ha kalas igår. Tårta beställd, och själv hade jag bakat och fejat i cirka tre timmar. Nu får ju allting fara i roskisen för nåt kalas blir ju inte av inom närmaste dygn direkt. Men men, skit i kalaset bara vi blir friska men känns ändå så himla deppigt alltihopa. Nu väntar jag på att själv drabbas, bara för att fullända den här veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: