Good shit

Äntligen april.

1 2 3 4 FullSizeRender image1 image2 IMG_6723

Det finns få saker som jag älskar så mycket som Spatten. Åkte ut i fredags och hem igen på söndag. Vädret var sådär magiskt som det bara kan vara de där första trevande vårdagarna. Femton grader på plussidan och vi har inte gjort nåt annat än gått runt och suckat över hur skönt det det är att vi igen tog oss igenom vintern. Dessutom kunde Greken joina oss för en gångs skull så vi har liksom laddat batterierna allihopa. Pappa hittade en lösdrivande brygga för någon vecka sedan som flöt omkring i faret utanför Koverhar. På söndag hade dock någon lyckats lösgöra den och antagligen släpat hem den för nu är den borta. Ganska segt för den som inviger stugsäsongen med en försvunnen brygga. Isarna är kul på så sätt.

4 thoughts on “Äntligen april.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s