Måndag.

img_6498

Jag blinkade och så var helgen förbi. Hängde för en gångs skull väldigt fokuserat med min avkomma, inget jobb, ingen stress. Hoppslott och familjemiddagar, filkmkväll(ar) med Anki Bagger, och nervsammanbrott om vartannat. Vackert så. På söndag tog vi en liten break från varandra då han åkte till Fiskars och skogsvandrade med fafa, medan jag skurade hushållet. Fortfarande är det så mycket grejor överallt att jag får fel i huvudet. Den 27 mars ordnar föreningen Karis Hjärn loppis på Köpmansgatan och då säljer jag bort allting som inte är fastskruvat. Böcker, kläder, och allt annat som inte fyller någon som helst funktion i mitt liv. Vänligen kom och köp bort det. Kanske någon annan har nytta av det.

I övrigt så började morgonen med svalgprov på dagis. Tydligen är där en epidemi av streptokocker just nu så alla testas och testas man inte får man inte komma tillbaka förrän man ätit antibiotika. Vi har inte haft några symptom alls men tydligen kan man vara bärare ändå. Nå, på fredag får vi veta.

Om en månad blir kisen två år. Förstår ingenting. Redan nu har vi djupa diskussioner och debatter. Helt fascinerande hur utvecklingen till en riktig människa bara smyger på en sådär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: