Ett tips från en enstöring till er andra.

Har nu i en veckas tid försökt komponera ett enda sketet blogginlägg men har nånslags mental spärr just nu som gör att jag får inte ihop ett jota. Kan bero på att min lilla familj inte gör nåt annat än sliter just nu. Serendipity öppnades äntligen igår efter tre månaders absurt slit och nu väntar obeskrivligt mycket jobb för Greken vilket innebär att han i princip bor i baren. Jag och barnet umgås på tumis kvällstid och just nu har dessutom halva Karis åkt till Kanarieöarna så det blir inte så mycket häng nån annanstans än i vårt vardagsrum. Helt skönt, är så trött att jag brukar lägga mig med Adrian därefter åtta ändå. Mindre skönt att det varken finns tid eller ork att ens gå ett varv runt kvarteret. Jag veeeeet, tråkigt med sånt här jaamas men det är ju realiteten just nu.

Men jo, när man inte har ett socialt liv så öppnar ju sig istället möjligheten till ett sprudlande liv framför valfri skärm. Wiiihooo! Och här kommer mina tips, till er mina medsystrar utan möjlighet till verklighetssamvaro för tillfället.

 

Nummer 1: OUTLANDER! På bara två veckor har jag gått från totalt omedveten om det här storslagna eposet, till fullständigt besatt. En liten recap: Claire är på bröllopsresa med sin man i Skottland. Året är 1945, kriget har just tagit slut och de försöker hitta tillbaka till varandra efter fem år åtskilda. Nåja, efter en mystisk incident befinner sig ovannämnda kvinna plötsligt tvåhundra år bak i tiden, totalt förvirrad över hur hon hamnade där. Sen så drar det igång, detta makalösa äventyr. Vill inte spoila nåt mer men alltså det är helt makalöst bra! Rått, skitigt, våldsamt, och sen så ligger ju en kärlekshistoria som socker på botten. Se detta! Finns bara en säsong ännu, nästa börjar i april. Baserat på böckerna av Diana Gabaldon.

Nummer 2: Den här artikeln.  Läs inte om du är ensam hemma. Och inte när det är mörkt. Panik. TRIGGERVARNING: Handlar om våldtäkt.

Nummer 3: Och här är den i poddversion om man inte hinner läsa.

Nummer 4: Är man på dåligt humör kan man med fördel läsa Hanna P, alltid. Men vill man sprutskratta så ska man läsa specifikt detta inlägg och medföljande kommentarer. Tror jag aldrig skrattat så mycket förut faktiskt. Bajshumor, den bästa av humor.

Nummer 5: Följ Supersnippan på Facebook. Smarta kvinnor. Tycker om sånt här.

Det var det. Nån annan som har nåt roligt ni vill bidra med så kör hårt. Är inlåst i huset och alla tips mottages.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: