30 grader i februari.

Har så sjukt mycket bildmaterial från Thailand men vet ni vad? Jag ooooorkar inte lägga ner nån tid och radda upp tusen bilder så ni får en video istället. Men jo, resan fick fint. Kom dit och tillbaka med livhanken i behåll. Hatade ju allting med den där flygresan trots att jag hade en synnerligen sansad tvååring i knäet i princip hela resan. Däremot vill jag ju nog säga att folk som gladeligen slänger sätet bakåt utan att ens ha i åtanke att någon annan då sitter med näsan i skärmen eftersom det sitter ett barn plus en vuxen i samma stol borde få ett nackskott. Speciellt när dom som fäller ned sätet har obegränsat med yta framåt att breda ut sig på eftersom dom sitter vid en nödutgång. Nå, detta är väl livet när man inte reser som det fina folket i business. Sugigt beteende hursomhelst. Poop on you.

Annars så sov Adrian väldigt fint under resorna upp och ner. Sju timmar när vi åkte, och två och en halv på vägen upp tillbaka. Själv kunde jag inte göra så mycket eftersom jag hade han i famnen som sagt så såg inte en enda film eller serie. Kopplade inte ens i hörlurar. Förstår faktiskt inte hur jag fått dom där bedrövliga timmarna att gå. Åt inte ens på vägen ner för det var så jävla trångt och jag hade panikångest. Nästa gång blir det ångestdämpande för min del. Det går liksom inte att leva såhär.

_MG_0263

Phuket var ett ypperligt resmål för övrigt. Jävligt varmt dock. Och jag som tål hetta lika bra som en isbjörn hade ju nog lite angst där när tempen aldrig sjönk under 25 ens på natten. Meeeen, sen kom jag hem och insåg att kyla inte heller funkar för mig så inte är jag någonsin nöjd. Skulle klarar mig på en behagligt konstant temperatur på 16-22 grader. Då lever jag.

Annars var väl Thailand som väntat. Bra mat, trevliga människor. Det som inte var som förväntat var väl kanske hur genomkaotiska dom är på servicefronten. Maten kom lite hipp som happ och den första som fick mat hade redan ätit klart innan nästa ens sett röken av sin. Men efter ett par dagar vande man ju sig men ändå lite halvsegt ibland. Däremot så var ju all mat så himla himla god att man brydde sig inte så mycket sen ändå på att man var tvungen att gissa sig till när maten skulle nå bordet under kvällens lopp. Därtill så slapp samtliga resenärer alla former av magbobbor eller annat otäckt. Inte förrän jag kom hem började jag känna mig underlig, typiskt.

_MG_9605 _MG_0247 _MG_0080

Det bästa med att resa med ett annat gäng är ju att de hade tre ungar med sig som nästan slogs om vem som skulle putta omkring på vår egen avkomma. William sa i början av resan att ”jag önskar att Adrian var min lillebror på riktigt” och det var ju så fint så man gick lite i bitar. Fantastiskt bra sällskap i två veckor. Dom vuxna var inte skit heller. Vi var ju förberedda från Singapore på det faktum att Adrian är nånslags asiastisk magnet och så var det här också. Det skulle gosas och pratas och pajas med honom överallt och han var ju själv inte så jävla tänd på den ideén alla dagar och gav sonika helt enkelt små smällar åt dom som ändå med allt våld skulle vara up in his face. Sen var det också fascinerande att försöka förklara för en nioåring konceptet Ladyboy. ”Men Nina, han har ju tissar!” viskades det efter ett restaurangbesök. Men det är bra att barn får se olika kulturer och fenomen. Mera dramatisk än så blir det liksom inte. En enda fråga och sen var det undanstökat och normaliserat.

1 16 22

I övrigt så har vi inte gjort så himla mycket. Var en sväng till Phi Phi, spelade minigolf, besökte Patong i ett par omgångar, tränade Crossnature fyra sessioner (LJUVLIGT!), simmade i hav och pool, gått på massage, ätit oss fördärvade, druckit väldans många Chang, skrattat väldigt mycket, och shoppat exceptionellt lite. Och den bästa bonusen: SOVIT som en sten! Och den gjorde vi det genialiska draget att föra all tvätt till ett tvätteri dagen innan vi kom hem så allting kunde nätt plockas in i skåpen direkt från resväskan. Glidarlivet.

Det var det. Får se vart nästa äventyr barkar. Hoppas på en tripp västerut.

5 Kommentarer

 1. TIDSTJUVEN skriver:

  Det ser ju bara så sjuuuukt härligt ut! 😀 Kanske helt överkomligt med hemska flygresor när ni fick spendera två veckor i det där paradiset. ❤

 2. marianorrgard skriver:

  Ser så underbart ut!! ❤

 3. Maria skriver:

  Gött! Nu känns det riktigt bra me Thai reissu i november 😎👍🏼

 4. ika skriver:

  Ser oförskämt kiva ut det där 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: