#Vabruari

blogg

Satan vad de senaste veckorna fört med sig mycket baciller. Förra veckan var Adrian borta tre av fyra möjliga dagar från dagis. Jävligt miserabelt på alla fronter. Igår höll jag honom hemma igen eftersom han hostade natten igenom som om han börjat sin kedjerökarkarriär väldigt tidigt. Så vi tillbringade gårdagen hemma med att baka muffins och titta på Le Macaroon på Barnkanalen. Hemskt rafflande schema på alla sätt. Idag var han i form igen så han fick traska iväg till dagis till sitt stora förtret. Han har helt plötsligt börjat bete sig som om han inte varit borta från min barm i mera än tre sekunder av sitt tvååriga liv. Det gråts, det släpas runt på alla världens tröstande kramdjur och kuddar, och så frågas det konstant var hela jordens befolkning är. ”Var är mamma var är pappa var är Mats var är mofi var är mommo var är kissorna var är Nasse?”

Lite utmattande i längden. Antar att han går igenom nån fas just nu där han börjar bli väldigt medveten om att personer försvinner. Och jag är liksom hårdaste tänkbara förlusten för jag får minsann inte ens gå på wc utan att en liten röst där ute kvittrar om min plötsliga frånvaro. Nåjo, nu ska vi ta oss igenom fyra dagar dagis till utan sjukdomar och sen flyger vi iväg. Håll tummar för bacillfri vecka, tack. Inte att undra att svenskar döpt februari till vabruari, månaden då föräldrar mest sysslar med Vård Av Barn. Prisad vare alla mommon och fammon.

blogg1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: