Thailandstips, tack!

Triptyk

Snart drar jag och den här kisen och ett antal andra till Asien en sväng. Försöker leka lite cool och sansad här men alltså faktum är att jag håller på att bajsa på mig av skräck inför flygresan. Inte ens för det faktum att vi flyger med en tvååring, utan bara för det faktum att vi ska flyga överhuvudtaget. Hade hellre åkt buss men det vill ingen annan. Konstigt.  Men försöker fokusera bort det. Kan inte fundera på den saken, för då slutar min semester med maratontittande på How to get Away With Murder på soffan i Karis medan resten av familjen snorklar utanför Phi Phi.

Men jo, heta Thailandstips? Nån som sitter på några heta restauranger där det serveras snorbillig men god mat? Bra ställen att besöka med små kids? Elefantridning och apklappning undanbedes. Vi åker alltså till Karon Beach så gärna i dom knutarna. Vi är inte kinkiga när det kommer till nåt överhuvudtaget så allt är välkommet.

Shoot!

2 Kommentarer

  1. Karin skriver:

    Har tyvärr inget Thailandstips att komma med, men om du behöver blogginspiration så får du gärna ta dig an Ratatas klädutmaning. Misstänker du har en del att säga om kläder och klädsel. Vad gör du för att hålla dig varm under vintern? Vad är din filosofi gällande kläder? Vad har du på dig på bilden? Hur piffar du upp din look?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: