Emma och Malena.

Emma

I mitt jobb krävs det ganska ofta en ganska specifik dresscode. Springer ju på minst åtta bröllop per år så det kräver ju liksom lite att man har en någorlunda uppdaterad festgarderob. Dessutom måste det vara kläder som man inte är obekväm i, som man kan röra sig i obehindrat, nåt som inte visar röven när man sitter och squattar i kyrkgången, och  gärna nåt som gör att man känner sig lite fin i. Så igår råkade jag se att klädbutiken Emma och Malena  har rea och eftersom jag är ett stort fan av kläder med makrilltryck (jag menar, vem är INTE det?) så surfade jag in och hittade dessa perfekta klänningar! På femtio procents rea dessutom! Hurra hurra! Blir ju lagom mysigt att dona i dom där. den vita blir kanske lite svår på just bröllop men dimissioner och andra fotofester funkar den ju ypperligt till. Dessutom har dom världens härligaste barnkläder så ta er dit om ni känner sug efter hav och sommarfiilis. Butiken ligger i Göteborg men tydligen så postar dom direkt till Finland också.

7 Kommentarer

 1. Maria skriver:

  Aj aj nu har jag också klickat hem en klänning därifrån. Jag fick dock inte upp nåt fält där jag kunde fylla i FINLAND så jag hoppas verkligen att de skeppar hitåt också…

  • NinaFotograf skriver:

   Hmm, för mig kunde jag nog helt välja Finland. Månne det påverkade att jag tog PayPal-checkout? För det kom sen ett påslag på 20 euro för Utlandspost. Skickades redan igår så det var snabba ryck där.

 2. Maria skriver:

  Oops. Jag valde kreditkort. Månne jag klantat till det nu då. Nå då lär de väl höra av sig (hoppas jag). När beställde du?

 3. Maria skriver:

  Woohoo min klänning kom idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: